2023. május 31., szerdaMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Csöpög az erotikától ez az új sorozat, de picit sem bánjuk

Hirdetés

Csöpög az erotikától ez az új sorozat, de picit sem bánjuk

A Disney+-szal kapcsolatban továbbra is elég komoly tévhit, hogy kizárólag rajzfilmek, Marvel-szuperhősök és Star Wars-filmek, valamint sorozatok várják a nézőket. Az online videótáron ott van az a bizonyos, Star névre elkeresztelt fülecske is, ahova az FX és a Hulu keményebb, felnőtteknek szánt produkciói befutnak. Itt elérhető többek között a Pamela Andersonék szexbotrányát feldolgozó Pam & Tommy, a mormon szektás Under the Banner of Heaven, amelyben Andrew Garfield nyomoz elmélyülten, illetve jelen cikkünk tárgya, a Hazudj! (Tell Me Lies) első évada.

Ráfoghatnánk, hogy a Hazudj! olyan, mintha a Disney megirigyelte volna a Netflixtől a Vágyak/Valóságot, és megcsinálták a saját verziójukat, de ezzel csúnyán leszólnánk a Hulu fülledt hangulatú szériáját. Bár mindkettő regényadaptáció, nagy különbség, hogy a Sarah Shahi főszereplésével készült netflixes sorozatban a beszélgetős jeleneteket inkább csak alibiből, tölteléknek rakták bele az epizódokba, hogy azok ne kizárólag szexből és vetkőzésből álljanak.

313902932 523453632962945 2512304978685730370 n

Fotó: Josh Stringer / Hulu

A Hazudj! ennél jó pár fokkal értelmesebb, egy olyan erotikus drámasorozat, ahol kellő figyelmet fektettek a karakterek és a cselekmény felépítésére is. Talán ennek is köszönhető, hogy a 18+-os jelenetek nem szenzációhajhásznak tűnnek, hanem megalapozottnak. A szofterotikába hajló zsánerben ez a fajta igényesség ritka, mint a fehér holló, és talán szokatlan is lehet majd A szürke 50 árnyalatán és a 365 napon nevelkedett tévénézőknek.

Hirdetés

A sorozat középpontjában egy, az egyetemet éppen elkezdő fiatal nő, Lucy (Grace Van Patten) áll, aki alig teszi be a lábát a kampuszra, máris belezúg egy felsőéves hallgatóba, Stephenbe (Jackson White). Az efféle történetek általában ugyanazt az ívet írják le, adott egy ártatlan kislány, aki toxikus kapcsolatba kezd egy olyan fickóval, aki nyilvánvalóan rossz hatással van rá. Ketten kerülgetik egymást, és se veled, se nélküled viszonyt ápolva fedezik fel a másik testét az összes létező pózban, hogy végül a női főszereplő szívét összetörjék, aki minden őt ért sérelem ellenére sem tudja elengedni szíve választottját.

Napjaink modern romantikus történeteitől a Hazudj!-ot az különbözteti meg leginkább, hogy itt a női főszereplő is egy igazi rohadék.

Vagy ha korrektek szeretnénk lenni, akkor úgy fogalmaznánk, hogy Lucy narcisztikus személyiségzavarban szenved: meg van győződve róla, hogy körülötte forog a Föld, az sem rázza meg a lelkét, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2023/03/31/hazudj-disney-plus-teve-erotikus-drama-sorozat-elso-evad-streaming-18-plusz-ajanlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gioconda Belli, hazájából kitagadott író kapta a Zsófia királyné-díjat

Gioconda Belli, hazájából kitagadott író kapta a Zsófia királyné-díjat

A feminista és erotikus hangvételű munkáiról ismert Gioconda Belli nicaraguai költő, író nyerte idén a …