2022. május 25., szerdaMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
2022.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Csonka András: A magánéletemet teljesen eltemettem

Hirdetés

Csonka András: A magánéletemet teljesen eltemettem

Formabontó színházi produkcióra készül Csonka András: május 13-án a 6SZÍN-ben vall leplezetlen őszinteséggel Gerlits Réka és Mészáros Piroska Mindennapi bátorságunk című előadásában. A Bátorságok Könyve online magazin két alkotójának örömmel mondott igent a színész, aki nem tagadja, nem mindig volt a legbátrabb az életében.

Nagyon rövid beszélgetés lesz – kezdte nevetve Csonka András. – Azért ha végignézek az életemen, és visszapörgethetném, akkor nagyon sok mindent másképp csinálnék, gondolok itt a magánéletemre, a társasági életemre vagy a szakmai próbálkozásaimra. Az átlagnál többször akartam megúszni a dolgokat, vagy megalkuvó voltam. A főiskola után a munkám volt a mentsváram, édesapám szellemi leépülése óriási feszültségfaktor volt otthon. A Família Kft. nagyon jó menekülőút volt számomra; a szakmai sikerek jöttek, a magánéletemet viszont teljesen eltemettem. Akkor örültem, hogy belekapaszkodhattam a sorozatba, de ha lehetne, visszatekerném az idő kerekét. Ha visszapörgethetném az életem, teljesen másképp csinálnám, de visszanézve ezt könnyű mondani. Kifejezni könnyű, amit elszúrtam, de vajon ez bátorság vagy gyávaság?

– vetette fel a kérdést Csonka.

A színész a két műsorvezetőnő egyöntetű véleménye szerint azon kevés híresség közé tartozik, aki ugyanúgy felvállalja a gyengeségeit, ahogy a sikereit is, ami a közösségi média világában igazi bátorságra vall.

Hirdetés

Bátorság? Inkább vágy az őszinteségre. Tudjuk, miről szólnak a mai világban a dolgok, miközben sokszor egy kreált valóságot látunk. Nem szeretem, hogy közismert emberek, színészek kinyilatkoztatnak, egy idealizált képet mutatnak ahelyett, hogy felvállalnák a gyengeségeiket. Hosszú távon nem működnek az álarcok. Nekem az igazi bátorságom, hogy felvállalom a gyengeségeimet. A közösségi média sok szempontból nagyon káros, hiszen csak azt látjuk, hogy mindenki utazik, gyönyörű, drága ruhákban jár, és photoshopolt fejjel vigyorog, ami miatt rengeteg ember érezheti rosszul magát

– mondta a színész.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/05/08/csonka-andras-mindennapi-batorsagunk-6szin/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A ruha teszi az embert? Epres Panni válaszol

A ruha teszi az embert? Epres Panni válaszol

Már a mostani, gyermeknapi hétvégén elkezdődik a zsongás a Várkert Bazár szabadtéri helyszínein. Ingyenes interaktív …