2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Csak a Netflix merte bevállalni ezt a sorozatot, de megérte

Hirdetés

Csak a Netflix merte bevállalni ezt a sorozatot, de megérte

Félelmetes belegondolni, hogy már 17 év telt el lassan azóta, hogy az amerikai televíziózás egyik legkedveltebb szitkomja, az Így jártam anyátokkal 2005-ben bemutatkozott. A történet egy balfék építész, Ted Mosby és baráti társasága körül forgott, akik nagyratörő huszonévesekként igyekeztek bevenni New Yorkot és persze rátalálni a szerelemre. A szereplők közül Barney Stinson volt a legkevésbé feszült személyiség, Neil Patrick Harris úgy hozta a kamerák előtt az elegáns playboyt, hogy simán elhittük a színészről: a valóságban is minden ujjára jut egy csinibaba.

Aztán pár hónappal a szitkom premierje után Neil Patrick Harris előbújt, bevallotta, hogy meleg, 2007-ben pedig már vőlegényével, későbbi férjével, David Burtkával együtt mutatkoztak az Emmy-gálán. A házasságra 2014-ben került sor Olaszországban, ahol Elton John is fellépett. A pár azóta is boldogan él, két gyereküket nevelik közösen.

UNCOUPLED 108 Unit 00596RC2

Fotó: Barbara Nitke/netflix

Hogy miért érdekes a tévésztár eddigi élete? Mert új sorozata a Netflixen olyan, mintha Neil Patrick Harris valóra vált rémálmát dolgozná fel. Vagyis azt, hogy mi lenne vele, ha férje egyik napról a másikra, mindenféle magyarázat nélkül összepakolna és faképnél hagyná őt. A július 29-én bemutatott Újra szingli (Uncoupled) az első négy része alapján nekünk irtó kellemes meglepetés. Egy olyan félórás romantikus vígjátéksorozat, amilyet régóta szívesen néztünk volna, de eddig egyetlen streamingszolgáltató sem merte bevállalni.

Hirdetés

Az Újra szingli főhőse egy meleg ingatlanos, a Neil Patrick Harris által játszott Michael, aki teljesen meg van elégedve az életével, szerelme mellett ébred minden reggel, jó melója és fizetése, na meg menő New York-i barátai vannak. Majd egy fontos napon, a férje, Colin (Tuc Watkins) 50. születésnapján összeomlik minden… hiszen Colin titokban összepakol és közli: mindennek vége.

Michael természetesen összetör, és az első két epizódban felváltva menekül a munkába és barátai karjai közé, miközben azt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/08/02/ujra-szingli-uncoupled-netflix-szitkom-elso-evad-ajanlo-tv-streaming-darren-star/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtalálhatták a Rettegett Iván elveszett könyvtárába vezető titkos alagutat

Megtalálhatták a Rettegett Iván elveszett könyvtárába vezető titkos alagutat

Ősök tudása A legenda szerint a folyamatosan pusztuló alexandriai könyvtár döntő részét Kr. e. 145 …