2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Corey Taylor segíteni akar, bárkit elvisz egy napra magával

Hirdetés

Corey Taylor segíteni akar, bárkit elvisz egy napra magával

A metálzene egyik legmeghatározóbb formája, a Slipknot és a Stone Sour frontembere, Corey Taylor nyereményjátékot hirdetett Twitter-oldalán, aminek a fődíja nem kevesebb mint két darab VIP-jegy az ősszel megrendezendő szólóestjére. A koncertre már most elfogytak a jegyek, helyszíne pedig a legendás London Palladium lesz.

A jegyek mellé szálloda is dukál teljes ellátással, és a lehetőség, hogy a szerencsés nyertes eltöltsön egy napot Corey Taylorral. A nagylelkűség mögött azonban egy kérés is meghúzódik. Corey frissen létrehozott alapítványa, a Taylor Foundation adományokat gyűjt tűzoltók, rendőrök és katonák részére, akik szolgálat közben olyan dolgokat tapasztaltak, amiken nem tudtak túllendülni, és PTSD, vagyis poszttraumás stressz alakult ki náluk. Nekik szeretne segíteni, és ehhez kéri mindenki segítségét.

To support the newly formed Taylor Foundation, you can Donate to Win a trip with me to London including 2 VIP passes to the Palladium, round trip flights + 3 night hotel stay for two and more!

Hirdetés

???? Donate at https://t.co/RL2jm0Qfj2 or at @winwithfandiem pic.twitter.com/kr1IUHSajW

— PANDEMIC! AT THE DISCO (@CoreyTaylorRock) May 13, 2022

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2022/05/17/tolts-egy-napot-corey-taylorral-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kólával öntöttek le egy festményt a Bosch-kiállításon

Kólával öntöttek le egy festményt a Bosch-kiállításon

Egy látogató kólával öntötte le az egyik kiállított festményt a Szépművészeti Múzeum Menny és pokol …