2021. szeptember 28., keddMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Bulikkal indul újra a közösségi élet

Hirdetés

Bulikkal indul újra a közösségi élet

A kormány támogatásával 356 koncert- és rendezvénysorozat jut csaknem ötmilliárd forint vissza nem térítendő támogatáshoz − tájékoztatta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az MTI-t. A kormány elfogadta a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs javaslatát, amely csaknem ötmilliárd forint támogatást biztosít a könnyűzenei rendezvények megvalósítására.

Az MTÜ közreműködésével augusztus és október között a nagyvárosokban negyven nagykoncert, a kisebb településeken 216 fesztiválkoncert, a kisebb falvakban pedig összesen 100 falunap valósulhat meg országszerte. A cél, hogy minél több könnyűzenei eseménnyel támogassák az újraindítást, és segítsék ezzel a járvány által leginkább sújtott előadóművészeti és rendezvényszektort.

A koncertek mellett szórakoztató programok és gasztronómiai élmények is várják majd a látogatókat az ország különböző rendezvényein. A programterv kidolgozása és a rendezvénysorozat lebonyolítása az MTÜ feladata. A támogatás igénybevételéről és módjáról később adnak tájékoztatást.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/07/27/rendezveny-koncert-tamogatas-falunap-turizmus-koronavirus-operativ-torzs/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Budapest Film: majd ha sokan akarják az Elkxrtukat, többször vetítjük

Budapest Film: majd ha sokan akarják az Elkxrtukat, többször vetítjük

A budapesti mozihálózat hivatalos közleményben szögezi le, hogy az alkotás sillabusza és előzetese alapján – …