2021. július 28., szerdaMa Szabolcs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.28. Szabolcs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Belefáradt a színlelésbe a fitnesz influenszer

Hirdetés

Belefáradt a színlelésbe a fitnesz influenszer

Hiába gondolná azt az ember, senkinek sem fenékig tejfel az élete – még az influenszereké sem. A 2020-as Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál egyik legnagyobb visszhangot kiváltó filmje, az edző és influenszer Sylwia cseppet sem mesébe illő életét bemutató Sweat július 8-án debütál a hazai mozikban. 

MV5BZjUzODM1ZTAtYmFlNC00OGI5LWIxODMtMjNjZGNhMDk4M2VmXkEyXkFqcGde

Fotó: IMDb

A lengyel-svéd koprodukció Magnus von Horn rendező filmje, Magdalena Kolesnik, a szőke, modell alkatú és külsejű, igazi Instagram-sztár megjelenésű színésznő főszereplésével. 

Hirdetés

Senkit se tévesszen meg a pörgős, színes, életvidám nyitójelenet: aki egy fitnesz kazettára való videót remél az első öt perc után, az inkább bele se kezdjen a filmbe, ugyanis csalódni fog! A színpad elsötétül, a nézőtér kiürül, a függöny lehull, na meg a lepel is – mármint Sylwia unalmas és már-már depresszív mindennapjairól, ami a rajongói karmai közül kiszabadulva – ugyanúgy – bekebelezi az elveszett lányt. 

A Sweat képkockáit nézve megelevenedik a köztünk élő influenszerek arca, a milliós megtekintéssel futó posztokon kiöntött lelkek sorsa, a különböző termékek orrba-szájba hajszolt reklámozása, a munka befejeztével az emberen elhatalmasodó üresség lélekromboló ereje, a hangzavar, a soha el nem érkező megkönnyebbülés és a nem múló (testi és lelki) kimerültség. 

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/07/07/belefaradt-a-szinlelesbe-a-fitnesz-influenszer/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Samu goes to Hollywood − Egy magyar fiú az angyalok városában

Samu goes to Hollywood − Egy magyar fiú az angyalok városában

Puskás Samu vagy Sam Puskas, ahogy arrafelé hívják, frissen végzett filmszínész, méghozzá nem akárhol, a …