2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Bedurvult a Hooligans – klippremier az Indexen

Hirdetés

Bedurvult a Hooligans – klippremier az Indexen

Eddig dallamos, énekelhető rock jellemezte a zenekart. Az új lemez, a Zártosztály az első két szám alapján erősen a metál felé hajlik. Mitől lett ennyire kemény a Hooligans?

Mindig is ilyenek voltunk. Csak az emberek a rádiós dalainkat ismerték leginkább. Mi magunkat dallamos rockzenét játszó zenekarnak gondoltuk, ami leginkább az énekdallamokra volt igaz.

Csak nem lehetett hallani?

Most visszatértünk oda, amikor még Ramses voltunk. Ötéves korunk óta együtt zenélünk Tibivel és Csipával. Azóta sok mindenen keresztül mentünk együtt a zenében is. Aztán jött a „glam” korszak, amit ma is imádunk, és remélhetőleg a zenénkben is maradt belőle valami. Most nem történt semmi különös, ami erre vezetett volna vissza minket. Egyszerűen így éreztük. Többnyire így éreztük már korábban is. Nem akartuk megmagyarázni, ez jött, ilyen lett.

Hirdetés

Az általános korszellemhez alakult a Zártosztály, vagy ez már személyes midlife crisis?

Minket nem szokott érdekelni az, hogy épp mi működik, vagy mi nem. Eddig is azt csináltuk, amihez kedvünk volt. Ez most dühösebb zene, de a Hooliganst kedvelők meglepően jól fogadták.

Nem vagyok dühös a napi világra, vagy talán egy kicsit mégis. A midlife crisist illetően az van, hogy még nem érezzük magunkat bajban, vagy csak pont ennyire.

Az új lemez első számát, az Evolúció klipjét, azt már sokan látták, csütörtökön jön ki a második szám, a Kendőzetlen igazság. Ez még keményebb rock.

Az egész lemez ilyen lesz-e, illetve mikor jön ki a teljes anyag?

Alapvetően marad a keményebb rock vonal, de még nem lőném le a többi számot. Tavasz környékére tervezzük a megjelenést. Meglátjuk, hogy alakul a helyzet a pandémia kapcsán. Lemezt úgy jó kiadni, ha tudunk mellette koncertezni is. Ma már amúgy sem sokan vásárolnak CD-t, turné nélkül nem sok értelme lenne kiadni.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/11/19/bedurvult_a_hooligans._-_klippremier_az_indexen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghosszabbította több kulturális intézményvezető megbízatását a főpolgármester

Meghosszabbította több kulturális intézményvezető megbízatását a főpolgármester

Máté Gábor a budapesti Katona József Színházat, Kováts Adél pedig a Radnóti Miklós Színházat igazgathatja …