2020. december 6., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2020.12.06. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Balázs Fecó állapota stabil, mélyaltatásban tartják

Hirdetés

Balázs Fecó állapota stabil, mélyaltatásban tartják

Továbbra is lélegeztetőgépen van a koronavírussal megfertőződött Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, Balázs Fecó. A Korál zenekar énekese szombaton került kórházba, azóta vérplazmát is kapott.

Beszéltem a feleségével, Imolával, aki nemrég volt bent nála a kórházban. A jó hír, hogy nincs hír, azaz stabil az állapota. Jelenleg mélyaltatásban van, lélegeztetőgépen, ez a legjobb, amit most el lehet mondani. Mindenkit arra biztatunk, hogy aki átesett a koronavíruson, adjon vérplazmát, ugyanis nemcsak Fecónak, hanem minden fertőzöttnek óriási szüksége van rá

– mondta az Indexnek Balázs Fecó jó barátja, DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila.

Hirdetés

A jó barát szerint Balázs Fecó szívéért is aggódni kell, ugyanis az utóbbi években számos problémája volt vele. Reménykeltő, hogy a zenész kitartó, ráadásul a rajongói is folyamatosan imádkoznak érte, és lélekben minden percben vele vannak.

Kapcsolódó

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/11/21/gyengelkedik_balazs_feco_szive_melyaltatasban_tartjak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Pécsi Ildikó

Meghalt Pécsi Ildikó

December 5-én gödöllői otthonában elhunyt Pécsi Ildikó színésznő – adta hírül a Gödöllő város Facebook-oldala. A …