2021. szeptember 28., keddMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Baby Yodának is lesz fénykardja a Mandalorian új évadában

Hirdetés

Baby Yodának is lesz fénykardja a Mandalorian új évadában

Pedro Pascal nélkül kezdte el a Disney a Mandalorian harmadik évadának forgatását. A Star Wars sorozat  munkálatairól az American Cinematographer rántotta le a leplet − írja a Blikk. A színész a sorozatban Din Djarint alakítja, aki a sorozat címszereplője.

Mivel a színész jelenleg az HBO-ra készülő Last of Us című produkción dolgozik, jövő év közepéig nagyon elfoglalt lesz. A Mandalorian forgatásán eddig sem sokat töltött Pascal, helyette  többször kaszkadőrök játszottak, a szöveget pedig utószinkronban mondta fel.

Az új évaddal kapcsolatban nem csak ez derült ki, hanem az is, hogy Baby Yodának is lesz fénykardja. Russell Walks grafikus és illusztrátor tett közzé egy új plakátot a sorozatról, melyen Luke Skywalker és Grogu látható. Luke egy sárga kiberkristályt lebegtet a levegőben, Yoda pedig egy miniatűr markolatot rak össze az Erő segítségével.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/07/30/mandalorian-star-wars-forgatas-pedro-pascal-disney-din-djarin-baby-yoda-luke-skywalker-grogu/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Budapest Film: majd ha sokan akarják az Elkxrtukat, többször vetítjük

Budapest Film: majd ha sokan akarják az Elkxrtukat, többször vetítjük

A budapesti mozihálózat hivatalos közleményben szögezi le, hogy az alkotás sillabusza és előzetese alapján – …