2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Azahriah koncertjei miatt gyakrabban jár majd az M2-es és az M4-es metró

Hirdetés

Azahriah koncertjei miatt gyakrabban jár majd az M2-es és az M4-es metró

A társaság közölte, pénteken, szombaton és vasárnap a 20 órakor kezdődő előadás előtt a stadion környékén már 18:30-tól lezárhatják a Dózsa György utat és az Ifjúság útját, a várhatóan 22:30-kor véget érő koncertek után pedig a Stefánia utat zárják majd le körülbelül egy órára.

Mivel az arénánál korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a BKK azt javasolja, hogy a helyszínt közösségi közlekedéssel közelítsék meg az érkezők:

gyakrabban jár majd az M2-es és az M4-es metró, valamint az 1-es villamos, továbbá a Thököly úton közlekedő buszok mindegyike megáll a Reiner Frigyes park és a Thököly út/Stefánia út megállóhelyen.

Hirdetés

Ezeken túl a társaság a MOL Bubi közbringarendszer használatát is ajánlja, valamint felhívja a figyelmet arra, hogy a stadion gyalog nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem – hasonló eljutási idővel – a Keleti pályaudvartól (a Verseny utcán át) is megközelíthető. Hozzátették, a lezárások életbe lépésekor több busz és trolibusz is terelve közlekedik majd a környéken.

Pluszjegyek váltak elérhetővé

Mint <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/23/bkk-azahriah-puskas-arena-koncert-tomegkozlekedes-metro/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Amikor a Kisstadionban egy kalap miatt elszabadult a pokol

A Neoton együttes gitárosa és zeneszerzője a hőskorból a legszívesebben az Illésre emlékszik vissza, amiért az angolszászok uralta …