2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Azahriah európai turnéra készül

Hirdetés

Azahriah európai turnéra készül

Sokan próbálták és próbálják megfejteni az Azahriah-jelenséget, de nem könnyű. Adott egy mindössze 21 éves srác, aki szobája magányában autodidakta módon tanult meg zenélni, most pedig megtöltötte az Arénát is – számolt be riportjában az RTL Fókusz című műsora.

A legnagyobb rajongók már reggel 8-kor megérkeztek a koncert helyszínére. „Ő nekünk olyan ember, akire minden szempontból felnézünk. Megjelenik, és mindenki elájul” – nyilatkozták a rajongók.

Ő volt az első olyan előadó, akitől rendes zenét hallottam, tehát hangszerekkel. Engem ez nagyon megfogott

– jegyezte meg egy másik fiatal. Egy újabb rajongó arról mesélt, hogy Azahriah konkrétan a megmentője: „Ha a zenéi nem lennének, akkor már szerintem én sem.”

Hirdetés

Baukó Attila 13 évesen, Paul Street néven az interneten keresztül kezdte megosztani mondanivalóját a világgal. A saját generációja annyira vevő volt a véleményére, hogy hamar több százezres követőtábort szerzett. Azt viszont hosszú ideig senki sem tudta, hogy dalokat ír. A zenei tehetségét először 17 évesen mutatta meg a közönségének, már Azahriah művésznéven.

A zenéit, klipjeit milliók kezdték el nézni. Rajongótábora pedig egyre csak duzzadt.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/03/14/azahriah-arena-koncert-nepszeruseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új formátummal próbálkozik a Magyar Színház

Új formátummal próbálkozik a Magyar Színház

A színház társulata nagy izgatottsággal vetette bele magát az új próbaidőszakba. Éppen csak befejeződött a …