2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az új Pókember-film az év legepikusabb ivós játékát ígéri

Hirdetés

Az új Pókember-film az év legepikusabb ivós játékát ígéri

A mutáns hálószövő rovar áldozatául esett fiú kalandjairól szóló sorozat harmadik fejezete, a Jon Watts által rendezett Pókember: Nincs hazaút mindent megtesz, hogy a Marvel Univerzum egy hatalmas robbanással zárja a 2021-es évet. A történet ott kezdődik, ahol a Pókember: Idegenben véget ért, azaz Peter Parker lelepleződik a világ előtt. Az indulásnál a mára már megszokott, áthangszerelt főcímdal helyett az előző rész végén elhangzottakat halljuk, ezzel is jelezve, hogy az új filmben Pókember identitása lesz a tét.

204

Fotó: intercom

A produkció első harmadában végignézhetjük hogyan birkózik meg Peter (Tom Holland), legjobb barátja Ned (Jacob Batalon), barátnője MJ (Zendaya), nagynénje May (Marisa Tomei) és Happy  (Jon Favreau) azzal az ijesztő ténnyel, hogy a világ már tudja, kinek spriccel ragacsos fonál a kezéből, ha komoly ugrabugrába kezd.

A film kicsit lassan indul be, az igazi bonyodalom akkor kezdődik, mikor Peter miatt se Nedet, se MJ-t nem veszik fel egyetemre, ezért Peter Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) segítségét kéri. Valami persze nagyon rosszul sül el,  és ekkor indul be a film.

Hirdetés

A multiverzum-teória már többször előkerült az MCU filmekben, de most ért be igazán. A kétezres évek elején megjelent Sam Raimi által rendezett Pókember trilógia és a Marc Webb rendezésében készült Csodálatos Pókember filmek gonoszai, azaz Dr. Otto Octavius/Doctor Octopus […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/12/17/az-ev-legepikusabb-ivos-jatekat-igeri-az-uj-pokember-film/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyúrjon le téged egy magyar metálbanda!

Gyúrjon le téged egy magyar metálbanda!

Van egy zenekar, jó arcok, profi zenészek, két lábbal a földön állnak, és az életcéljaik …