2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az Öngyilkos osztag lehozta nekünk a csillagot az űrből

Hirdetés

Az Öngyilkos osztag lehozta nekünk a csillagot az űrből

A 2016-os Öngyilkos osztag (Suicide Squad) után erős fenntartásokkal és a lelkesedés teljes hiányával ültünk be a moziba megnézni az új, kreatívan Öngyilkos osztag 2-re keresztelt (The Suicide Squad) filmet, de megérte. Egy agyeldobós, teljesen abszurd és kifejezetten ötletes moziélményt kaptunk.

606

Fotó: InterCom / PORT.HU

A DC-filmek már évek óta próbálják felvenni a harcot a Marvel Univerzum sikerével, ami a Wonder Woman első részével rövid időre sikerült is nekik. Viszont Gal Gadot szuperhősének debütálása előtt már volt egy film, ami esélyesnek tűnt erre az időszakos győzelemre. 2016-ban nagy várakozás előzte meg az Öngyilkos Osztag című filmet, ami impozáns szereplőgárdájával, érdekes alapkoncepciójával és a trailerekben előre csepegtetett látványos képi világával rendesen felcsigázta a képregényfilmek szerelmeseit.

Majd jött a nagy koppanás, ugyanis a kész film nem tudott felérni az alapötlethez, a sztori sok helyen kínosra sikeredett. Ám a Warner vászonra álmodott néhány olyan karaktert, akik miatt a lelkesedés a gagyira sikeredett mozifilm után sem ült le.

Hirdetés

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a mai napig divat a halloweeni bulik egyéniségeinél a két copfba kötött haj, aminek egyik oldalát kék, másikat rózsaszín festékbe mártják a lányok. Margot Robbie Harley Quinn karakterét még azokkal a kritikusokkal is megszerettette, akik a filmet az ember négylábú barátjának ürülékével azonosították.

Ami az öt évvel ezelőtti kudarc ellenére is az érkező második rész, reboot vagy remake (nem egyértelmű) mellett szólt, az James Gunn író-rendező, akit pont erre a két pozíciónak a betöltésére kért fel a DC. Gunn már a Galaxis őrzői filmekkel bizonyította, hogy tud minőségi és szórakoztató szuperhősfilmet kreálni, sőt, többször ki is állt a műfajért, amikor több neves rendező kritizálta a Marvel-filmeket és magát a zsánert.

Az pedig, hogy hogyan került a Coca Colától a Pepsihez, szintén tanulságos és figyelemfelkeltő történet, ami miatt csak még több reflektorfény irányult a készülő modern feláldozhatókra. Történt ugyanis, hogy Gunn ezer éves, kicsit problémás Twitter-posztjait felkutatták, és botrányt szítottak vele, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/08/20/az-ongyilkos-osztag-pontosan-olyan-amilyennek-lennie-kell/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

YouTube-diszkó, 37. hét: A leggonoszabb ördög Isten Instáján

YouTube-diszkó, 37. hét: A leggonoszabb ördög Isten Instáján

Tkyd, az egyik rangidős hamar rendet tesz a fejekben, és szükség is van rá, mert …