2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az iskolai zaklatás ellen küzd a Radnóti Színház

Hirdetés

Az iskolai zaklatás ellen küzd a Radnóti Színház

P+R – Pedagógus és Radnóti. A Radnóti fontos parkolóhely a pedagógusok számára, ugyanis céljai közé tartozik, hogy szorosabbra fűzze a tanárok és a színház közötti kapcsolatot, és segítse a többlépcsős program minél több osztályhoz való eljuttatását.

„Az iskolai zaklatás témája nem játék – mondják a P+R műhelymunka szervezői. – Mégis játékon, drámapedagógiai és szociodrámás formákon keresztül lehetséges olyan kapcsolódási módokat nyújtani a diákoknak, amelyek megalapozzák a bullying témájáról való közös gondolkodást.”

A Radnóti következő P+R-workshopján a Gina című előadáshoz kapcsolódó – iskolai csoportoknak igényelhető – előfoglalkozást próbálják ki a pedagógusokkal:

egy fiktív középiskola fiktív osztályaként vizsgálnak meg különböző csoportdinamikai helyzeteket.

Hirdetés

Arról játszanak és beszélgetnek közösen, milyen szereprendszer veszi körül az iskolai zaklatást, mik lehetnek az egyes szereplők indítékai, mi jelenthet segítséget egy ilyen helyzetben.

Az előadás írója és rendezője Schwechtje Mihály, akit filmrendezőként ismer a közönség: 2018-ban került a mozikba első nagyjátékfilmje, a tinédzserek internetes zaklatásával foglalkozó Remélem legközelebb sikerül meghalnod című alkotás, amely a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/01/14/iskolai-zaklatas-a-radnotiban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Nem tudták eladni a világ egyetlen olyan villáját, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít. A római Villa Aurorára …