2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az idei év eddigi legjobb Netflix-sorozata rövid, de pont elég

Hirdetés

Az idei év eddigi legjobb Netflix-sorozata rövid, de pont elég

Hónapok óta, de idén biztos, hogy az egyik legjobban megírt és összerakott Netflix-sorozat a Behind Her Eyes, azaz a Ne higgy a szemének! című produkció.

Behind Her Eyes Netflix

Fotó: Nick Wall/NETFLIX 2020

Egy évad, hat rész, összesen öt óra, szóval alig hosszabb, mint az új, Zack Snyder-féle Justice League. Ezt azért fontos leírni, mert a Ne higgy a szemének! története még azokat is könnyen beránthatja, akik amúgy nem szoktak egyben elfogyasztani évadokat. Ám ez a legjobb esetben is maximum kétestés sorozat, nem véletlenül.

Hirdetés

A történet alapja, hogy egyik főszereplőnk, a Londonban élő, fiát egyedül nevelő Louise (Simona Brown) megismerkedik egy bárban a jóképű, bár elsőre kicsit ridegnek ható figurával, Daviddel (Tom Bateman), akivel picit egymásba gabalyodnak, majd másnap kiderül, hogy a skót férfi lesz Louise új főnöke. A szituációt nem csak az alkoholmámorban végigflörtölt éjszaka jelenti, hanem hogy a férfi a feleségével érkezett a városba új életet kezdeni, tehát hivatalosan nem szabad préda.

A kezdés így körülbelül minden második romantikus film alapja is lehetne, de már az első rész végén kiderül, hogy a folytatásban nem csak kiszámítható szerelmes pillanatokra és drámai összeveszésekre, majd kibékülésre kell számítani.

Hamar egyértelművé válik, hogy David felesége, Adele (Eve Hewson) egy elég érdekes figura, házassága a férjével pedig bonyolult, de egészen az utolsó részig nem lehet pontosan megérteni, hogy miért. David sem könnyű eset, mindkettő karakterrel van gond bőven, viszont titokzatosságuk nemcsak félelmetes, hanem egyszerre vonzó is. Nem is csoda, hogy Louise hirtelen […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/04/02/az-idei-ev-eddigi-legjobb-netflix-sorozata-rovid-de-pont-eleg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A nőgyűlölet kiapadhatatlan pénzforrás

A nőgyűlölet kiapadhatatlan pénzforrás

Vaishnavi Sundar filmrendező egy konzervatív indiai család sarja: korlátok és erőszak között nőtt fel, már …