2023. február 6., hétfőMa Dóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.06. Dóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az extinibálvány netflixes karácsonya

Hirdetés

Az extinibálvány netflixes karácsonya

Freddie Prinze Jr., a kilencvenes és kétezres évek legismertebb rom-com színésze egy romantikus karácsonyi filmmel érkezett meg a Netflixre. A Karácsony veled klisés, de mégis szívmelengető produkció, amely hozza az ünnepi hangulat enyhén elcsépelt sablonjait.

CQ Unit 12782 R

Fotó: Netflix

Megérkezett a karácsonyi rom-com dömping a legnagyobb streamingplatformra, mostantól minden héten akár több ilyen filmet is megnézhetünk a Netflixen. Ezeknek a nagy része igazi háttérzajnak használható produkció, egyszerű sztorival, popzenével és megkérdőjelezhető színészi alakításokkal. A Karácsony veled is ezeknek a filmeknek a táborát erősíti, bár némileg élvezhetőbb, mint egy-két társa, ami leginkább a színészeknek köszönhető.

Hirdetés

A film főszereplője, Angelina (Aimee Garcia) popsztár, aki kezd lecsúszni a toplistákról. A kiadója egy új, fiatal lányt kezd el inkább segíteni, és ultimátumot ad Angelinának: ír egy sikeres karácsonyi dalt, vagy felbontják a szerződését. Az énekesnő ihlet hiányában asszisztensével (Zeni Williams) felkeresi egyik rajongóját, akit az Instagramon látott. A 15 éves Cristina (Deja Monique Cruz) zenetanár édesapjával, Miguellel (Freddie Prinze Jr.) és nagymamájával (Socorro Santiago) lakik, életüket pedig teljesen felborítja, amikor a popsztár egy hóvihar miatt otthonukban száll meg. Miguel befejezetlen dala felkelti Angelina érdeklődését, és együtt elkezdik megírni az énekesnő karácsonyi slágerét.

Aimee Garcia, aki sokaknak a Lucifer című sikeres sorozatból lehet ismerős, kifejezetten karizmatikus Angelina szerepében.

Prinze Jr. jól hozza az apuka szerepet, de érződik, hogy rég szerepelt igazi romantikus vígjátékban. A pár között sajnos hiányzik a kémia, így nehéz elhinni, hogy a film végére tényleg egymásba szeretnek. A legjobb alakítást Zeni Williamstől kapjuk, aki zseniálisan vicces, és jó párost alkot Garciával. A komikus elemekben szintén kiváló Socorro Santiago, és a rokonokat játszó színésznők. Talán az egyetlen, aki kicsit kilóg a filmből, az fiatal Deja Monique Cruz. A színésznő nem mindig tudja elhitetni a nézőkkel azt, amit a szerepe megkívánna, de így is jó apa-lánya párost alkotnak Prinze […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/11/28/karacsony-veled-film-kritika-freddie-prinze-jr-aimee-garcia-netflix-romantikus-vigjatek-spanyol-christmas-with-you/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megkezdődött a velencei karnevál

Megkezdődött a velencei karnevál

Az MTI tudósítása szerint több mint száz gondola és ladik vonult végig a Canal Grandén: …