2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az év utolsó YouTube botránya?

Hirdetés

Az év utolsó YouTube botránya?

Az „első generációs” magyar youtuberek közül nem maradtak sokan a platform tartalomgyártói, ám akik igen, rendszerint elég nagy változáson mentek keresztül. Ez alól kivétel lehet Szirmai Gergely, aki magas minőségen kezdte YouTube karrierjét, és ugyanazon folytatja, maximum a mennyiség tekintetében észrevehető néha némi akadozás.

A magyar YouTube-őslakosok közé tartozik például még Dancsó Péter is, aki szintén változtatott kezdeti profilján (bár ezt nem mindenki egyhangú örömére tette), vagy Viszkok Fruzsi, aki még a hálószobájában, egy kamera előtt tanulta és tapasztalta ki, hogy mit jelent, ha valaki beauty vlogger.

Csecse Attila 2014 óta gyárt tartalmat a platformra, csatornáján először könyvekről beszélt, azóta pedig a YouTube trendek hullámlovasaként szórakoztatja követőit olyan videókkal, amiket épp népszerűnek érez; furcsa TikTok kajákat tesztel, a családjával készít tartalmat, vagy 24 órán keresztül teljesít egy kihívást.

Hirdetés

Osváth Zsolt és Csecse Attila tartalmai között nagyítóval sem találunk hasonlóságokat, maximum, hogy mindketten a YouTube-on publikálnak, ezért is volt meglepő, hogy a Zshow time csatornán megjelent egy botrányt sejtető cím:

Csecse Attila így […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/12/22/az-ev-utolso-youtube-botranya/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyúrjon le téged egy magyar metálbanda!

Gyúrjon le téged egy magyar metálbanda!

Van egy zenekar, jó arcok, profi zenészek, két lábbal a földön állnak, és az életcéljaik …