2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az én kötelezőim: Gianni Annoni

Az én kötelezőim: Gianni Annoni

Gianni Annoni

  • televíziós műsorvezető, szakács

Vannak olvasmányok, amelyek joggal váltak kötelezővé. Az embernek meg kell ismernie a nagy írókat, bár nálunk, Olaszországban valószínűleg nem ugyanazok a kötelezők, mint itthon.
Az ember foglalkozzon, találkozzon kemény dolgokkal, történetekkel: Dante, Boccaccio, Oscar Wilde, Shakespeare – ők mind formálták a világról alkotott képemet.

Jó lenne, ha minden ember legalább háromévente elolvasná Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című könyvét. Minden újraolvasás más dolgokra világít rá, attól függően, hogy életünk melyik szakaszában vagyunk.

Nem könnyű olvasmány, de hasznos: Anne Frank naplója. Nem hiszem, hogy a múltban kellene élnünk, én a jövőbe tekintés és a jelenben élés híve vagyok, de jó, ha tisztában vagyunk az emberiség bűneivel.


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/10/03/az_en_kotelezoim/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Slágerrel rukkolt elő a legendás Megadeth-gitáros

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/24/slagerrel_rukkolt_elo_a_legendas_megadeth-gitaros/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …