2020. november 30., hétfőMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az ember palack, amibe kultúrát öntenek

Hirdetés

Az ember palack, amibe kultúrát öntenek

A fővárosi Margitszigeten eddig a víztorony alatt lévő szabadtéri színpad adott lehetőséget a kulturális kikapcsolódásra. Ám amikor véget ér a nyári szezon, a sziget elcsendesül, a színház bezárja kapuit, az előadások visszaköltöznek a négy fal közé, a bársonyfüggönyök takarásába.

Ezért is ért élményként a CAFe Budapest szervezésében megvalósult 100 szóban Budapest című előadás, ami egy új, lehetséges kulturális helyszínen, a margitszigeti ásványvíz-palackozóban talált otthonra. Az üzemet 2010-ben bezárták, most mégis megtelt élettel. 

A darab a 100 szóban novellaíró-pályázat novemberi eredményhirdetését megelőzően jött létre. A zsűri tagja Závada Péter, Szabó Benedek és Boncsér Sára öt novellát választott a pályaművekből, amelyek zenei kísérettel hagyták el százszavas testüket. Az improvizatív előadást a zsűri női tagja adta elő Bárnai Péter színész közreműködésével.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/10/28/az_ember_palack_amibe_kulturat_ontenek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Titokzatos módon megkerült Klimt-képet mutattak be

Titokzatos módon megkerült Klimt-képet mutattak be

A piacenzai galériában bemutatták a közönségnek Klimt 23 éve ellopott festményét, amelyre múlt év decemberében …