2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az ELTE búcsúzik Klein Lászlótól

Hirdetés

Az ELTE búcsúzik Klein Lászlótól

A Kopaszi-gátnál, a Dunában találták meg Klein Lászlónak, az ELTE Pszichológiai Intézete munkatársának holttestét. A 47 éves kutató még október 28-án tűnt el, utoljára a munkahelyén látták.

Munkahelye, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara honlapján búcsúzott kollégájától. Azt írta: 

Halk szavú, szelíd, a végletekig segítőkész kollégát ismerhettünk meg személyében. Oktató, kutató kollégáink, de nyugodtan mondhatjuk, hogy minden hozzá forduló munkatárs és hallgató hatékony segítséget, kiváló szakmai támogatást kapott munkatársunktól. Zárkózottsága, különös titokzatossága, csibészes félmosolya mögött hatalmas elkötelezettség, hihetetlen tudás, végtelen szorgalom és önzetlenség, de iróniával fedett sérülékenység is lakozott.

Klein László kutatási területe a posztszubkulturális média, az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája volt.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/22/elte-ppk-klein-laszlo-kutato/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Stephen Sondheim

Meghalt Stephen Sondheim

Kilencvenegy éves korában meghalt Stephen Sondheim zeneszerző, dalszövegíró, az amerikai zenés színház egyik legismertebb alakja …