2021. augusztus 2., hétfőMa Boglárka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Boglárka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az angyalok kivonulása és visszatérése

Hirdetés

Az angyalok kivonulása és visszatérése

Láttunk már olyan klipeket, melyeken a zenekarok vonaton vagy teherautó platóján tolják a rock & rollt, a Chief Rebel Angel rock & rollja viszont olyan, mintha a fiúk egy forgalomból kivont Concorde-on nyomnák, 10.000 méter magasan, valahol az Északi-sark fölött. A nemrég vinylen is megjelent két korábbi anyaguk. Az album A-oldalára az először 2007-ben rögzített, de most újra felvett Death Rock City című műsoruk került, a B-oldalra pedig a 2012-es Black Horn című programot rakták fel.

Bonyolult?

Hirdetés

Szerencsére a dalok nem azok, átlagban másfél perces, felpörgetett, piszkos rock and roll ügyekkel van dolgunk. Hörgős ének, lényegre törő, punk-rockos anyag, amit könnyen lehet, hogy olyan garázsban gyakoroltak be, ahol vintage Playboy képek mellett Motörhead és Discharge poszterek lógnak a falakról, és valaki már megpróbálta felkötni magát az automata garázskapu mechanikáját beindítva egy hajszárító zsinórjával. A Stereochristból is ismert Felföldi Péter basszusgitáros-énekes alapvetően egyetlen hangfekvésben hörög, viszont azt olyan meggyőzően teszi, nincs hiányérzetünk.

Garázs punk & roll, némi stoner-sound és korai hardcore van itten megidézve, és csak látszólag halljuk ugyanazt, maguk a dalok változatosak, van […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2021/06/28/az-angyalok-kivonulasa-es-visszaterese/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Váradi Józseffel kóstoljuk a díjnyertes borait

Váradi Józseffel kóstoljuk a díjnyertes borait

A Juliet Victor Winery egy Platinum- és két Gold-elismeréssel tért haza a Decanter World Wine Award …