2020. szeptember 21., hétfőMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Anthony Hopkins és Kate Winslet interneten köszönte meg a Torontói Filmfesztivál díját

Anthony Hopkins és Kate Winslet interneten köszönte meg a Torontói Filmfesztivál díját

Ezúttal egy virtuális gálán díjazták kedden Anthony Hopkinst és Kate Winsletet a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. A díjazottak otthonukból, felvételről jelentkeztek be és mondtak köszönetet pályafutásuk elismeréséért.

Anthony Hopkins a díját a mentőszolgálatoknál világszerte dolgozóknak ajánlotta fel. Kate Winslet azt mondta, hogy furcsán érzi magát a színészi életműdíj miatt, és hozzáfűzte: most inkább azoknak jár a taps, akik a koronavírus elleni harc frontvonalában küzdenek – idézte a BBC News.

A virtuális gálát a Torontói Filmfesztivál egy mozijában rendezték meg, csekély számú közönség jelenlétében. A fesztivál a pandémia miatt idén drasztikusan karcsúsított formában zajlik, a mozis vetítésekre csak a torontóiak válthatnak jegyet.

Életműdíjat kaptak Chloe Zhao és Mira Nair rendezők is. A díjátadó gála Martin Scorsese szintén előre felvett bevezetőjének vetítésével kezdődött. A filmrendező megindultságát fejezte ki, amiért az olyan fesztiválok, mint a torontói, továbbra is zajlanak.
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/09/16/anthony_hopkins_es_kate_winslet_is_dijat_kapott_a_torontoi_filmfesztivalon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Jövőre Benyovszky Móric emlékév lesz

Jövőre Benyovszky Móric emlékév lesz

Benyovszky Móric-évet tartanak 2021-ben a felfedező, katona, író születésének 280. és halálának 235. évfordulója alkalmából …