2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Áll a bál Amy Winehouse életrajzi filmje körül

Hirdetés

Áll a bál Amy Winehouse életrajzi filmje körül

Mindössze 27 éves volt Amy Winehouse, amikor 2011-ben a hivatalos jelentések szerint túladagolásban életét vesztette, és hiába történt ez már lassan 15 éve, a fiatal előadó dalai a mai napig rendkívül népszerűek. Ehhez mérten az sem meglepő, hogy életét és tragikus halálát már több filmes alkotás is feldolgozta, azonban eddig egyik sem aratott osztatlan sikert. A brit csillag életéről 2015-ben Asif Kapadia rendezésében Oscar-díjas dokumentumfilm készült, ám az alkotás nem nyerte el Winehouse szüleinek tetszését, mondván, hogy befeketítette őket: a nagyközönség a film hatására Amy apját, Mitch Winehouse-t okolta lánya haláláért.

Ezt követően az MTV sem tétlenkedett, és előrukkolt az Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story című alkotással, és az abban bemutatott még sosem látott felvételekkel igyekezett levenni a lábukról a rajongókat, akik azonban ezt követően sem voltak maradéktalanul elégedettek. Az énekesnő nagysága előtt tisztelegve emiatt vágott bele egy teljes önéletrajzi film elkészítésébe Sam Taylor-Johnson rendező és csapata is, a produkció közelgő, áprilisi premierje előtt azonban az alkotás háza táján is áll a bál.

Daily Mail információi szerint ugyanis Winehouse egykori sikerkovács producerének karakterét, az Oscar-díjas <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2024/03/31/amy-winehouse-oneletrajzi-film-mark-ronson-producer-vagas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szétesett a lány személyisége, thriller a pszichiátrián

A Nuovo Balletto di Toscana olasz táncegyüttes előadásával indul 2024. április 27-én a 24. Budapest Táncfesztivál …