2021. március 7., vasárnapMa Tamás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.07. Tamás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Akusztikus dallamok az aranykupola alól

Hirdetés

Akusztikus dallamok az aranykupola alól

Fél óránál másfél perccel hosszabb koncertfilmet forgatott a Kerekes. A felvétel érdekessége, hogy a zenekar nem szokványos helyszínt választott: az egri Török Fürdőt.

Kerekes Water

A Bakui Magyar Nagykövetség keresett meg minket, hogy az elmaradt kaukázusi turnénk helyett nagyon örülnének egy türk tematikájú koncertfilmnek. Ekkor kezdtük meg a tárgyalásokat az egri Török Fürdővel, akik végig nagyon pozitívak és segítőkészek voltak: a zenekari próbákat például a leengedett medencében zárás után tartottuk

– derül ki a zenekar tájékoztatójából, amelyből azt is meg lehet tudni, hogy a mintegy 200 ezer darab aranyozott mozaikkal burkolt aranykupola alatti öt másodperces visszhang miatt teljesen más zenei gondolkodásra volt szükség ahhoz, hogy a felvétel elkészüljön, s hogy megszólaljanak az áthangszerelt saját számok, illetve a belső-ázsiai, kaukázusi és török dallamok.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2021/01/23/akusztikus_dallamok_az_aranykupola_alol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fűzővel vagy anélkül: jön a Nők Éjszakája

Fűzővel vagy anélkül: jön a Nők Éjszakája

Egy ideje van már színházak éjszakája, múzeumok éjszakája, tudomány éjszakája, tavalytól pedig már futball éjszakája …