2021. május 15., szombatMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.15. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ákos elárulta, mivel szokták felidegesíteni a gyerekei

Hirdetés

Ákos elárulta, mivel szokták felidegesíteni a gyerekei

Kovács Ákos pár nappal ezelőtt a Pesti TV vendége volt. A Kossuth-díjas dalszerző-énekes az új nótája kapcsán érkezett a Politikai hobbista című műsorba, ahol a friss dala mellett persze más témák is szóba kerültek. Jeszenszky Zsolt első körben a járvány kapcsán faggatta, amelynek kapcsán az énekes is érintett: az Index is megírta, hogy Ákos korábban átesett a covid-fertőzésen, amiről korábban egy YouTube-videóban számolt be. Akkor azt mondta, hat hétig szenvedett a betegségtől, és halálközeli élményei is voltak. A mostani beszélgetésből az is kiderült, hogy megkapta-e már a vakcinát. 

Nem kaptam oltást

– kezdte, amit azzal magyarázott, hogy nemrég esett át a fertőzésen. „Sokszor mondták, hogy van egy antitestem, de most több is van, és most nem kaphatok emiatt” – folytatta, hozzátéve: nem akar a betegségéről hosszan beszélni. Bár sok celeb turnézik azzal, hogy elkapta a vírust, velük ellentétben ő nem szeretné sajnáltatni magát. 

A járványhelyzetről, illetve arról, hogy ez milyen változásokat idézett elő, már szívesebben nyilatkozott. Elmondta, nekik is furcsa volt, hogy a gyerekeik otthon vannak, illetve az online oktatás is egy szokatlan szituációt hozott. Szerinte sok szülő megsínylette, hogy az egész család folyamatosan együtt volt. 

Hirdetés

„A feleségemen is láttam, hogy most nagyon figyelte a híreket. Meg volt rökönyödve, hogy csak az alsósok mehetnek (iskolába), mert hát ő szerette volna, ha a felsősök, meg a gimnazisták is mehetnek. Most a nagylányom, Anna úgy jár egyetemre, hogy nem is találkozott lényegében a csoporttársaival. Ez nekik se élet így. Nyilván mindenki várja, hogy ez a helyzet megoldódjon, feloldódjon, amennyire ez lehetséges″ – magyarázta Ákos, hozzátéve: a nemrég megjelent Fel a szívekkel című dala is egy ilyen állapotot üdvözöl. 

A családnál maradva szóba került az is, hogy eljön az idő, amikor a gyermekek úgymond lázadó korba lépnek. Náluk most pont ez a helyzet áll fenn: előfordul, hogy a kamaszlánya megkérdőjelezi az otthon tapasztaltakat. 

Az ember azzal próbál nevelni, ahogyan él. Na […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/23/akos-jarvany-csalad-gyerekek-lazadas-politika-parbeszed-vita/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Közzétette a titkos dokumentumokat a Nobel-bizottság, aggódtak Szolzsenyicin miatt

Közzétette a titkos dokumentumokat a Nobel-bizottság, aggódtak Szolzsenyicin miatt

Az irodalmi Nobel-díjat 1970-ben Alekszandr Szolzsenyicinnek odaítélő zsűriben nagy viták folytak a döntés előtt, a …