2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Aki mást várt, most megkapja az Ivan & The Parazoltól

Hirdetés

Aki mást várt, most megkapja az Ivan & The Parazoltól

Március közepén még arról adtunk hírt, hogy az Ivan & The Parazol új klipjében rendhagyó módon mutatná be Budapestet. A rockegyüttes a Road Movie országjáró klipsorozat 11. daláról akkor azt mondta, nem hagyományos útifilmet forgatna, és Vitáris Iván, a zenekar vezetője a „közönség segítségét kérte”, vagyis azt, hogy a klipben szereplő fotós lánynak a rajongók ajánljanak olyan helyeket  (legyen szó egy szép lépcsőházról, feliratról, egy klub bejáratáról, egy szokatlan panorámáról vagy akár csak utcarészletekről, ablakokról, helyekről), amelyek számukra valamiért fontosak.

Nos, a dal kész, a klip kész. Az Ivan & The Parazol Mást vártam című dalához készült klip (rendezte: Miki357) a Road Movie klipsorozat első idei, ám sorban a tizenegyedik alkotása.

Úgy tűnik, a márciusi felhívás elérte célját, hiszen a videóban a Halászbástya és a Várkert Bazár mellett a főváros kevésbé ismert helyszínei is feltűnnek, apró részletek, neonok, szobrok, lépcsőházak. Az alkotók szándéka szerint a Mást vártam „nem csak zenében és szövegben emel ismét kalapot a beatkorszak hősei előtt, de a klipben feltűnik a Magyar Rádió legendás 6-os stúdiója is, az elmúlt évtizedek zenei életének meghatározó helyszíne.″

Hirdetés

Miki357 rendező a klipről ezt mondja:

Budapest a szülővárosom, ezért is nagyon örültem, amikor megkaptam a lehetőséget, hogy leforgathatom az Ivan & The […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/06/07/aki-mast-vart-most-megkapja-az-ivan-the-parazoltol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

YouTube-diszkó, 24. hét: Szeretemdal vagy inkább a herpesz?

YouTube-diszkó, 24. hét: Szeretemdal vagy inkább a herpesz?

Amerika, London, Párizs, kérem, maga nem normális! T. Danny nem hagyja, hogy megfertőzzék herpesszel, a …