2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A zenekar, amelynek a dalait a nagyszüleink is imádni fogják: Carson Coma

Hirdetés

A zenekar, amelynek a dalait a nagyszüleink is imádni fogják: Carson Coma

Mindannyian tapasztaltunk már generációs különbségekből fakadó kommunikációs félreértéseket, és ismerősen csengenek a „Bezzeg a mi időnkben…” típusú mondatok. Talán a zenei ízlés terén is találkozhattál eltérésekkel, azonban jó hírünk van! Bemutatjuk az együttest, amelynek a dalait a nagyszüleid is imádni fogják! A zenei elmélyülés mellé pedig néhány izgalmas információval is ellátunk a zenekart illetően.

Carson Coma

Milyen lehet egy beszélgetés a nagyszülőkkel, ahol nem az a téma, hogy mennyi hiányzik a keresztrejtvény kitöltéséből, hanem arról kérdezzük őket, hogy ők hogyan szórakoztak fiatalon? Talán ezekben a kérdésekben is segítségünkre lehet a Carson Coma. A 2018-ban alakult hattagú formáció hatvanas éveket előidéző zenei stílusa sok mindennek mondható, de unalmasnak vagy egysíkúnak biztosan nem. Ez magyarázhatja üstökösszerű berobbanásukat is a magyar zeneiparba.

5c8b8f9a34456785174879

Fotó: David Bodnar / A38

Nem vagyok ideges

Bemelegítésnek kezdjük is a Nem vagyok ideges című feldolgozásukkal, amely Korda György nagyszerű slágere nyomán került vissza a köztudatba. Azon a tényen túl, hogy a magával ragadó hangzás azonnal felpörgeti a hangulatot, a fiataloknak különösen nagy segítséget jelenthet például a vizsgaidőszakban. A dal különlegessége, hogy itt nem csupán a frontember, Fekete Giorgio énekel, hanem Héra Barnabás, az együttes dobosa is.

Hirdetés

Hobbihajótörött

A kezdetben angol nyelven előadó zenekar 2020-tól a korábban említett feldolgozással, majd a Lesz, ami lesz albumával tette hivatalossá, hogy magyar nyelvű dalszövegekkel folytatják a pályafutásukat. Ezen album egyik átütő kreációja a Hobbihajótörött is. Ugyanakkor a zenekar énekesének kulturális hátterére való tekintettel nem lepődnénk meg olasz nyelvű előadásokon sem, hiszen Fekete Giorgio olasz felmenőinek köszönhetően kiválóan beszéli a nyelvet.

<iframe allowfullscreen="" scrolling="no" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/popkult/2023/03/19/zene-zenekar-carson-coma-hera-barnabas-fekete-giorgio-korda-gyorgy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Halász Judith operaénekesnő

Meghalt Halász Judith operaénekesnő

Még múlt héten halt meg Halász Judith Bécsben élő magyar száramzású operaénekesnő, aki saját oldalán Judith Halászként …