2021. szeptember 27., hétfőMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A zenei világban sem ritka a barátnő extrákkal

Hirdetés

A zenei világban sem ritka a barátnő extrákkal

A milliós nézettségű videók és a vakító hype után megjelent Ed Sheeran lemezkiadójánál a coming-of-age pop idei legnagyobb dobása, Maisie Peters You Signed Up For This című bemutatkozó albuma. A 21 éves angol énekesnő sikeréről mindent elmond, hogy a Psycho című dalának klipjében viselt cseresznyemintás pulóvere többször is kifogyott az ASOS nevű webes áruházból, köszönhetően Peters rajongóinak, akik magukat Daisies-nek nevezik.

Maisie Peters

Maisie Peters

Fotó: Joseph Okpako / Getty Images Hungary

A parancsoló érvényű sikerről persze leginkább a számok beszélnek, a Worst of You című dala a legtöbbet játszott felvétel a Spotify-on, eddig több, mint százmilliószor (!) sztrímelték. A Maybe Don’t klipjében Led Zeppelin pólóban feszítő lány már ahhoz a generációhoz tartozik, akinek nem az apja mutatta meg Stairway To Heavent, hanem a nagypapája.

Hirdetés

tipikus mai lány problémáit megéneklő szerepre a pop hatvan éves történetében már számosan bejelentkeztek, úgy tűnik, hogy a legjobb médium 2021-ben Maisie Peters. Lemezének címadó dala afféle pillanatfelvétel arról az időről, amikor még nem volt jogosítványa, és öt lánnyal akart közös albérletbe költözni.

A legtöbb számában arról énekel, amit nem szeretne tudni az apukája, szóval az agyatlan bulikról, az olcsó borok vedeléséről, a szerelmi csalódásokról. Úgy tűnik, szinte semmi nem változott az elmúlt hatvan évben, még a Peters Perfecto bőrdzsekije, és kockás nadrágjával hordott Martens bakancsa sem, amit a lemezborítón látható fotón visel. Olyan ő, mint az elit gimibe járó bakfis, aki hatodik óra után nem edzésre megy, hanem a Károlyi kertbe, hogy a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2021/09/10/merthogy-a-zenei-vilagban-sem-ritka-a-baratno-extrakkal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lyon, az „örök város” – hazatérés

Lyon, az „örök város” – hazatérés

Igen, tudom, hogy ez Róma állandó jelzője, de mit tegyek, ha nekem ez is igaz? …