2020. október 20., keddMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2020.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Watchmen és a Schitt’s Creek tarolt az Emmy-díjátadón

A Watchmen és a Schitt’s Creek tarolt az Emmy-díjátadón

Az HBO minisorozata, a Watchmen tarolt a televíziós díjátadó gálán, 11 díjat nyert. A vígjáték-sorozatok között pedig a Schitt’s Creek írt történelmet tíz díjjal.

A vasárnap tartott 72. Emmy-ceremóniát a díjátadó történetében először rendezték virtuális formában. Jimmy Kimmel vezette a műsort a csaknem üres Los Angeles-i Staples Centerből, a jelöltek pedig otthonaikból követték az eseményeket.

A drámasorozatok mezőnyében taroló Watchmen elnyerte egyebek között a legjobb minisorozat díját, azon belül pedig a legjobb színésznő (Regina King), a legjobb mellékszereplő (Yahya Abdul-Mateen II), valamint a legjobb forgatókönyv díját is.

Regina King

Regina King

Fotó: AFP

Az HBO egy másik sorozata, az Utódlás szintén több díjat gyűjtött be: a legjobb drámasorozat, a legjobb színész, a legjobb forgatókönyvíró és a legjobb rendezés kategóriájában.

A Schitt’s Creek pedig mindent vitt a komédia kategóriában. Teljesítménye azért is rendkívüli, mert az Emmyk történetében először nyerte el mind a négy színészi díjat egy komédia. Az egyik díjazott színész, Daniel Levy mondott […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/09/21/emmy-dijak_a_watchmen_es_a_schitt_s_creek_tarolt_a_dijatadon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kolovratnik permanensen részeg, Csonka Pici kezében derékszögben áll a tálca

Kolovratnik permanensen részeg, Csonka Pici kezében derékszögben áll a tálca

Bár Esterházy Péter megmondta – Mallarmét idézve –, hogy a világon minden avégett létezik, hogy …