2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Trónok harca óta nem láttunk ennyire szemérmetlen sorozatot

Hirdetés

A Trónok harca óta nem láttunk ennyire szemérmetlen sorozatot

Az amerikai tévéiparnak a 2010-es évek elején volt egy időszaka, amikor minden sorozatot szexszel próbáltak eladni. Legfőképpen a Starz nevű kábelcsatornán vetített Spartacus és spin-offjai jártak ebben élen, ahol a gyönyörű nemes asszonyok és a tesztoszterontól túlfűtött gladiátorok egyforma lelkesedéssel dobták le magukról a textilt. Ezzel egy időben a Trónok harca is hasonló vonalon indult el, bár az HBO szériájában kevesebb orgia és vérengzés volt, mégis sokan öncélúnak gondolták az egy epizódra eső fedetlen keblek számát.

Képernyőfotó 2021-11-11 - 18.26.19.png

Fotó: HBO / youtube

A Netflixen tavaly decemberben debütált Vaják a fent említett címekhez hasonlóan elég sok szexjelenetet tartalmazott, és úgy tűnik, ez a kosztümös sorozatok sajátja marad a jövőben is. Ellenben a minőségibb, modern környezetben játszódó drámákat már alapesetben nem ezzel próbálják a tévécsatornák és a streamingszolgáltatók eladni. Éppen ezért volt nagy meglepetés, amikor az HBO GO-n rátaláltunk az Ipar (Industry) című sorozatra.

Az Ipar egy Pierpoint & Co nevű, nagy presztízsű, befektetésekkel foglalkozó bank falai közé kalauzol. A pilot epizódban ide érkezik meg néhány, az egyetemen frissen végzett fiatal, hogy bizonyítsanak és ebben a lelketlen környezetben helyt álljanak. Közülük az egyik legfontosabb szereplő Harper Stern (Myha’la Herrold), egy színesbőrű lány, aki igaz, hogy hatalmas tehetség, de kamu diplomával próbálkozik nagyot szakítani a cégnél. A hindi származású Hari (Nabhaan Rizwan) titokban az irodában alszik, és mindent egy lapra tesz fel, míg Yasmin (Marisa Abela) és Robert (Harry Lawtey) között egyre inkább forr a levegő.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/12/ipar-hbo-go-sorozat-tv-streaming-ajanlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elveszett magyar filmeket találtak Szerbiában

Elveszett magyar filmeket találtak Szerbiában

A szerb filmintézet a közelmúltban tizenkét elveszettnek hitt magyar filmet fedezett fel, ezeket hamarosan Magyarország …