2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A tökéletes hangok estéje – Van Halen fia is rocksztár

Hirdetés

A tökéletes hangok estéje – Van Halen fia is rocksztár

Elképesztő metalbulit tolt november 14-én a Mammoth WVH, a Halestrom és az Alter Bridge. Bár nem telt meg a Papp László Budapest Sportaréna, a zenekarok láthatóan ugyanannyira élvezték a koncertet, mint a közönség.


Alter Bridge


11

Alter BridgeGaléria: A tökéletes hangok estéje(Fotó: Szollár Zsófi / Index)

Hirdetés

A rocklegenda Eddie Van Halen fiának zenekara tökéletesen indította az estét. Wolfgang Van Halen olyan tisztasággal és technikával énekelt, hogy bárki megirigyelné. A banda az énekes szólóprojektjéből indult, első albumuk 2021 júniusában jelent meg. Mivel egy ennyire friss zenekarról beszélünk, így az is pozitív csalódás volt, hogy mekkora összhang van a tagok között, és az, hogy árad a profizmus a színpadról. Persze ez valójában nem meglepő, hiszen Wolfgang örökölte édesapja zeneiségét. A zenekar koncertje alatt már elkezdett érkezni a közönség, és a végére egész sokan összegyűltek.

Az estét a Halestrom folytatta, és felrobbantották a színpadot. A zenekar utoljára 2019-ben járt Magyarországon, amikor a Three Days Grace előtt léptek fel a Budapest Parkban. A klasszikusok mellett több dalt is eljátszottak az idén megjelent Back from the Dead albumukról. Különlegesség, hogy friss, Mine című daluk Budapesten debütált élőben. Lzzy Hale-ből olyan hangok jönnek ki, hogy az ember csak áll és néz. Az énekesnőnek meg sem kell erőltetnie magát, és lazán […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2022/11/15/alter-bridge-halestrom-mammoth-koncert-papp-laszlo-budapest-sportarena-metal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megerőszakolták, kihasználták, de hát minek ment oda?

Megerőszakolták, kihasználták, de hát minek ment oda?

A mostanában jellemző esős időben igazi menedéket nyújt a hideg elől a gasztronómiai élvezeteket kulturális …