2020. október 27., keddMa Szabina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.27. Szabina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Tenkes kapitánya látássérültek számára

A Tenkes kapitánya látássérültek számára

Szeptember 25-től elindult a Duna TV-n a Tenkes kapitánya látássérültek és vakok számára. A Zenthe Ferenc főszereplésével készült sorozat mind a mai napig sok nézőt ültet a tévé elé, most már a sorozat hetedik részétől audionarrációs infokommunikációs segítséggel a látássérültek is élvezhetik, amit technikailag egy plusz elkülönített sávval oldanak meg.

Az audionarráció Zalán János szakmai irányításával készült, aki a Magyar Színház igazgatójaként már nyolcadik éve fáradozik azon, hogy a vakok a látókkal azonos szintű élményhez jussanak a színházban. A szakember most a színházi tapasztalatait filmsorozatokra, filmekre ültette át, az MTVA kínálatában egyre több akadálymentesített filmes anyagot vetítenek.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/09/30/a_tenkes_kapitanya_latasserutek_szamara/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hamarosan apai örömök elé nézhet a Stranger Things sztárja

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/26/hamarosan_apai_oromok_ele_nezhet_a_stranger_things_sztarja/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …