2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Telefondoktor tíz éve nem mer igazat mondani

Hirdetés

A Telefondoktor tíz éve nem mer igazat mondani

Mindenki hazudik, ezt a kétezres évek szarkasztikus orvosa, Doktor House már megtanította.

Békés Dénes egy harmincas éveiben járó sikeres nőgyógyász, aki véletlenül bezárja magát a rendelőjébe. Másoknak ez egy hétköznapi probléma lenne, de emberünk egyszerre próbál megfelelni akaratos feleségének és határozott értékeket valló édesanyjának, miközben apaként és orvosként próbál helyt állni, elkerülve a konfrontációt.

Mivel nem először kerül hasonló szituációba, útjára engedi a hazugság-lavinát, mert bár nem mer igazat mondani, valahogy próbál kiszabadulni a „fogságból”. Ám füllentései a rendelőn kívül önálló életre kelnek és egyre elkeseredettebben próbálja helyrehozni a helyrehozhatatlant.

Göttinger Pál a darab egyedüli szereplője, aki már több mint tíz éve bizonyítja, hogy képes hosszútávon lekötni a nézők figyelmét ezzel a monodrámával, melyben a szórakoztatás mellett társadalmi jelenségekre is próbálja felhívni a figyelmet.

Hirdetés

51666247068 499c95c081 c

Fotó: Kállai-Tóth Anett

Szabó Borbála mai napig friss, és rendkívül szórakoztató egyszemélyes bohózata éjszakai viccnek indult a Bárka Színház kávézójában. Előadás után szórakoztatták vele az alkotók a vendégeket. Majd a darab kinőtte a kávéházi létet, „túlélte” a Bárka Színházat, majd a Komédium színpadát, több kitérő és tájelőadás után pedig a Thália Színház Arizona Stúdiójában lelt otthonra. November 20-án ünneplik a darab kétszázadik előadását, ami a független szférában párját ritkító jelenség.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/12/telefondoktor-thalia-szinhaz-gottinger-pal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elveszett magyar filmeket találtak Szerbiában

Elveszett magyar filmeket találtak Szerbiában

A szerb filmintézet a közelmúltban tizenkét elveszettnek hitt magyar filmet fedezett fel, ezeket hamarosan Magyarország …