2020. november 29., vasárnapMa Taksony napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.29. Taksony Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A SzínházTV kárpótolja nézőit

Hirdetés

A SzínházTV kárpótolja nézőit

Csütörtök este, november 12-én lehetett megtekinteni az első streamelt előadást a most induló SzínházTV platformján. A Jurányi Ház produkciójával kezdett az oldal, az Egy őrült naplóját tekinthették meg a nézők Keresztes Tamás előadásában.

Előzetes regisztrációt és jegyvásárlást követve pontban este hétkor indult az adás. A darab előtt Kovács Patrícia, a SzínházTV házigazdája beszélgetett Bodó Viktorral, a monodráma rendezőjével.

A beszélgetés hozzáadott az este élményeihez, mert nem jellemző a rendezőt hallgatni nézőként az előadások előtt a helyszínen. Kovács Patríciát pedig először lehetett zavarban látni, pedig jól állt neki a házigazda szerep.

Hirdetés

Miután elindult a stream, a SzínházTV Facebook oldalán, a posztok alatti kommentekben sokan panaszkodtak rá, hogy akadozik az adás, voltak olyanok, akiknél a felvétel el sem indult.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/11/13/nem_indult_zokkenomentesen_a_szinhaztv_elso_adasa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Márai a nappaliban

Márai a nappaliban

„Hallgatni akartam, de aztán megszólított az idő, és megtudtam, hogy nem lehet hallgatni. Később megtudtam …