2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A szenvedély és erotika után most a Las Vegas-i fényűzésen mulathatunk

Hirdetés

A szenvedély és erotika után most a Las Vegas-i fényűzésen mulathatunk

A Józsefvárosi Színház falain belül, a Kálvária tér 6. szám alatt 1954. január 1-én megalakult az Országos Cirkusz Vállalat, amely keretébe tartozott a Fővárosi Nagycirkusz és a Kamara Varieté is. A Budapest Varieté 1954 márciusától játszott az intézményen belül, a kor kabarészínészeinek színe-java lépett fel produkcióiban, amelyeknek központi eleme a humor mellett a látvány volt. Ám 1960 decemberében A Budapest Varieté megszűnt.

Egészen a pandémia előtti télig kellett nélkülöznünk ezt a különleges szórakozási formát, ugyanis két legendás cirkuszdinasztia fiatal tagjai, akik nem mellékesen házasok, és a fél világot bejárták gyorsöltöző számukkal, a fejükbe vették, hogy hamvaiból felélesztik a varieté műfaját, ami megérdemli, hogy főnixmadárként újra szárnyalhasson.

Eötvös Krisztina és Richter Szebasztián régóta dédelgetett álma valóra vált, és az idei Budapest Varieté előadás-sorozat már második alkalommal a RAM Színházban kel életre.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/09/22/budapest-variete-oktoberben-ram-szinhaz-las-vegas-show/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Találni valakit, akivel nézni lehet a Doktor House-t

Találni valakit, akivel nézni lehet a Doktor House-t

Áll a kislány a nappaliban, énekel, az anyja közben unottan cigarettázik. Alig bírja kivárni, hogy …