2021. január 15., péntekMa Lóránt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.15. Lóránt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Szent Efrém Férfikar az Indexen adja idei első koncertjét

Hirdetés

A Szent Efrém Férfikar az Indexen adja idei első koncertjét

Új sorozatot indít útjára az Index. Mint piacvezető hazai portál, olyan érdekes, különös és egyedi koncerteket is felkarol, amelyek nem feltétlenül állnak a mainstream kultúrafogyasztás középpontjában.

Az Index időről időre bemutat olyan művészeket, előadókat, társulatokat, együtteseket, szimfonikus zenekarokat, akik és amelyek érdemesek arra, hogy a koncertjeiken keresztül minél többen megismerhessék, nyomon követhessék őket, és így akár új rajongókra is rátaláljanak.

Arra kérjük olvasóinkat, hogy ha tudnak olyan extra érdekes és értékes tartalmakról, amelyek máshol nem jelennek meg, jelezzék nekünk! (ugyelet@index.inda.hu)

Hirdetés

Az Index ezúttal

  • a Szent Efrém Férfikar évindító koncertjét közvetíti

2021. január 9-én, 19.30-kor.

A pandémia, a Covid-járvány kitörésekor a Szent Efrém Férfikar önálló videóval jelentkezett, jelezve ezzel is, hogy az élet, ha kissé megváltozott feltételek és nehezített körülmények mellett is, de megy tovább.

A Szent Efrém Férfikar koncertjeivel nem csupán népszerűsíti a bizánci rítusú keresztény világ vokális örökségét, de kutatja is azt, és emellett új megközelítésben szólaltatja meg az európai kortárs zeneműveket, őrzi és ápolja Liszt Ferenc, Bartók Béla, Kodály Zoltán és Ligeti György örökségét.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/01/08/a_szent_efrem_ferfikar_az_indexen_adja_idei_elso_koncertjet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Reese Witherspoon kolléganőjét gyászolja

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/15/reese_witherspoon_kolleganojet_gyaszolja/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …