2021. március 1., hétfőMa Albin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.03.01. Albin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A szakadék széléről üzennek a könyvkiadók

Hirdetés

A szakadék széléről üzennek a könyvkiadók

Könyvbaráti üdvözlettel küldött levelet Varga Mihály pénzügyminiszternek a Magyar Könyvkiadók Érdekvédelmi Szövetsége (MKÉSZ). Pedig valójában azt kérik tőle, fontolja meg,

hogy a készülő TEÁOR-lista tételei közé vegyék fel az „5811 – Könyvkiadás” TEÁOR-számot is. Ezzel elősegíthetnék, hogy minden olyan könyvkiadó, amely megfelel a kamatmentes újraindítási gyorskölcsön egyéb feltételeinek, felvehesse a hitelt, biztosíthassa a túlélését, és így tovább folytathassa hazai értékteremtő tevékenységét.

Az MKÉSZ azt követően fogalmazta meg javaslatát, hogy a kormány a gazdaság-újraindítási akcióterv részeként kamatmentes újraindítási gyorskölcsön elnevezéssel bevezet egy új hitelkonstrukciót, amellyel a koronavírus-járvány miatt bajba került kis- és középvállalkozásokon segítene.


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/02/12/a-szakadek-szelerol-uzennek-a-konyvkiadok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Esztergályos Cecíliát kínai vakcinával oltották be

Esztergályos Cecíliát kínai vakcinával oltották be

Az elsők között regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra a 78 éves Esztergályos Cecília, akinek teljesen …