2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Stranger Things színésze nem bánná, ha karaktere meghalna

Hirdetés

A Stranger Things színésze nem bánná, ha karaktere meghalna

Bár csak a Netflixen futó Stranger Things című sorozat harmadik évadában tűnt fel a Maya Hawke által játszott Robin, karaktere rögtön belopta magát a nézők szívébe. Kettősük a Steve-et alakító Joe Keeryvel kifejezetten jól el lett találva, a baráti páros egyszerre szerethető s kellően mókás.

Ugyan a Stranger Things alkotói, Matt és Ross Duffer vérfürdőt ígértek a Netflix-sorozat negyedik évadának fináléja előtt, az állandó szereplők mind túlélték a legutóbbi természetfeletti támadást Hawkinsban. Egyedül az új évaddal érkezett és egyből a rajongók kedvencévé vált Eddie-t (Joseph Quinn) ölték meg, ami azt jelenti, hogy a Stranger Things közelgő ötödik és egyben utolsó évadában feltehetően számos állandó szereplő kerülhet halálközeli szituációba.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/09/15/stranger-things-maya-hawke-robin-karakter-halal/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Találni valakit, akivel nézni lehet a Doktor House-t

Találni valakit, akivel nézni lehet a Doktor House-t

Áll a kislány a nappaliban, énekel, az anyja közben unottan cigarettázik. Alig bírja kivárni, hogy …