2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A róka beleszeret a nagymamába, és örökbe fogadja Piroskát

Hirdetés

A róka beleszeret a nagymamába, és örökbe fogadja Piroskát

Az emberiség sajátja a küzdelem, a szenvedés, a cél eléréséért megtett erőfeszítés. Vannak korok, amikor ez háborúkban fejeződik ki, és vannak korok, amikor piaci versenyekben vagy éppen a sportban. Ez utóbbiban élünk most és a gémerek világa pontosan azért nőtt ekkorára, mert az emberben meglévő verseny- és küzdőszellem-igény egyszerűen adottság. Nem lehet elnyomni, mint egy csikket.

Nem jelentene semmivel sem civilizáltabb világot, ha az emberiség feladná azt az igényét, hogy visszavonuljon minden harcformából, küzdőszellemet igénylő versengésből, és kitörne minden szinten a világbéke. A béke a vérontás, nem a versengés felszámolása. A gamerek által űzött játékok (vagy éppen a sport) pontosan azért szimulálják a háborút, hogy az emberi közösségek megélhessék a küzdőszellem iránti igényüket. Tehát amit nem valós csatatéren játszunk le, azt lejátsszuk terápiás céllal a sportpályákon egymás ellen, az edzőteremben önmagunk ellen és a játékok virtuális világában pedig egymás avatarjait összepusztítva.

A kólánál azonban valamit nagyon túlgondoltak:

saját célcsoportjukat egy olyan reklámfilmmel próbálják elérni, ami nem nekik szól,

Hirdetés

sokkal inkább a felettük ítélkező, a világ jelenségeiben hibást és okozót kereső embereket: szülőket, pedagógusokat, nevelési szaktanácsosokat és egyéb másokat okosítókat.

A film […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/21/roka-kola-coca-cola-reklam-film/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vizsgálat indult a Vígszínházban, és Wunderlich József tényleg nem játszhat

Vizsgálat indult a Vígszínházban, és Wunderlich József tényleg nem játszhat

Már szerdán Szántó Balázs vette át Wunderlich József szerepét a Szerelmek városa című előadásban. Információink …