2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A reptéren ad koncertet Korda György

Hirdetés

A reptéren ad koncertet Korda György

A Budapest Airport üzemeltetője a Korda–Balázs házaspár bevonásával a Reptér című dal humoros, kreatív, dinamikus változatait várja a pályázóktól egy TikTok-videó keretein belül – áll az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben.

A legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zárt körű koncertre, amelyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es terminál műemléki védettségű épületében rendeznek december 9-én.

A videópályázat beküldési határideje november 30., az alkotásokat ötfős zsűri bírálja el: Korda György és Balázs Klári, Lakatos Márk médiaszemélyiség, Nagy Bogi énekesnő és Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

A pályázattal kapcsolatos felhívást a Budapest Airport Instagram-felületén lehet megnézni. A videókat a pályázók a TikTok vagy Instagram-oldalukra tölthetik fel #BUDReptérKihívás hashtag megjelöléssel.

<a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/11/17/korda-gyorgy-repter-budapest-airport-kihivas-palyazat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nagylelkű felajánlást tett az Operaház árva gyerekeknek

Nagylelkű felajánlást tett az Operaház árva gyerekeknek

A Regőczi Alapítvány célkitűzése kezdettől fogva az, hogy anyagiakkal, valamint nyaralási lehetőséggel és kulturális programokkal …