2020. szeptember 18., péntekMa Diána napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 305,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.18. Diána Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 305,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A pandémia a kereskedelmi tévéket sem kímélte

A pandémia a kereskedelmi tévéket sem kímélte

Ugyanez történt a TV2 Szárban sztár című műsorával is. A járvány kitörése idején döntött úgy a csatorna, hogy lefújja a szereplők toborzását és két év szünet után visszahozza az eredeti Sztárban sztárt, ahol hírességek bújnak ikonikus előadók bőrébe. A múlt heti adatok alapján a Sztárban sztár a hatodik legnézettebb műsor Magyarországon, több mint 600 ezer nézővel.

Betankoltak őszre a kereskedelmi tévék

Számos műsor gyártását nehezítette meg a pandémiás helyzet. A produkciók készítői rendkívül szigorú egészségügyi biztonsági intézkedéseket vezettek be. Több kereskedelmi csatorna rendszeresen szűri a műsorok készítőit, de így is komoly fennakadást okoz, ha valakinél a koronavírus tünetei jelentkeznek. A Barátok közt forgatása bizonytalan időre leállt, mert az egyik stábtagról kiderült, hogy megfertőződött a vírussal. A sorozat gyártását pedig csak akkor folytatják, ha mindegyik dolgozó negatív tesztet produkált.

RTL KLUB

Az RTL több műsora kerül(t) a tervezettnél később képernyőre, melynek a tavaszi karanténban töltött forgatásmentes időszak az oka. Ilyen a Konyhafőnök, a Drága örökösök és A mi kis falunk is. Az Apatigris második évada és A Tanár negyedik szériája a legszigorúbb egészségügyi intézkedések mellett zavartalanul forog. A készítők már jövő évi epizódokat gyártják, idén az eggyel korábbi évadok lesznek láthatók. Az X-Faktor helyére beugró Álarcos Énekes második évadát nem veszélyezteti a koronavírus újabb hulláma, az adások nagy részét már leforgatták. Az új epizódot közel 800 ezren látták múlt héten vasárnap, ami valamelyest elmarad a korábbi évad egy-másfél milliós nézettségétől, de így is vezeti a legnézettebb műsorok listáját.

MAKI 3

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/09/12/a_koronavirus_miatt_kerult_ujra_kepernyore_a_alarcos_enekes_es_a_sztarban_a_sztar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Fél disznó és hentesbárd vár a Csáth Géza-díjasra

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/09/17/ilyet_sem_latott_meg_pop-up_kiallitast_nyitnak_meg_csath_gezarol/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …