2022. október 6., csütörtökMa Renáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.06. Renáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Netflix belenyúlt a tutiba ezzel az új vígjátékkal

Hirdetés

A Netflix belenyúlt a tutiba ezzel az új vígjátékkal

Ha könnyed filmekről van szó, akkor a Netflix valamiért sűrűn nyúl mellé. Borzalmas minőségű vígjátékokkal konkrétan Dunát tudna rekeszteni a piacvezető streamingszolgáltató: A végzős év, A buborék, A leszámolás vagy A hazai csapat mind a trasht súrolták, és még egy csomó címet tudnánk sorolni az idei évből, amelyeket jobban teszi az ember, ha elkerül.

Épp ezért remegett egy kicsit a kezünkben a távirányító, amikor elindítottuk a Bosszúra készen (Do Revenge) című, szeptember 16-án debütált komédiát. Nem is csalódhattunk volna ennél nagyobbat, de ezúttal szerencsére pozitívan.

DO REVENGE UNIT 013 13382r2

Fotó: Kim Simm / Netflix

A Bosszúra készen története nagyjából úgy indul, mint bármelyik késő kilencvenes, kora kétezres évekbeli vígjáték: egy új lány, Eleanor érkezésével a nívós Rosehill gimibe, aki rettenetesen kilóg a szép ruhákban magukat illegető diákok közül tenyeres-talpas stílusával, mégis összebarátkozik a suli legmenőbb csajával, Dreával. Igaz, ez utóbbihoz kell az is, hogy Drea tökéletesnek gondolt élete egyik pillanatról a másikra széthulljon, miután barátja, Max kiszivárogtat egy szexvideót, amelyet a lány küldött neki.

Hirdetés

A készítő, Jennifer Kaytin Robinson biztosra ment, amikor a szereplőket összeválogatta. A film narrátora, akinek a nézőpontjából főképp látjuk az egészet az a Maya Hawke, aki a Stranger Things harmadik évadának legnagyobb felfedezettje és persze közönségkedvence volt. Ő alakítja a vagány, de elég megtört Eleanort, míg a Bosszúra készen ügyeletes jó csaja Camila Mendes lett a Riverdale-ből. Rajtuk kívül is találunk ismerős arcokat, Sophie Turnert a Trónok harcából, aki hiába látható keveset, zseniális, na és az Eufória Austin Abramsét, aki itt egy igazi genya.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/09/19/bosszura-keszen-do-revenge-camila-mendes-maya-hawke-film-tv-netflix-streaming-kritika-vigjatek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Felkerült Ukrajna halállistájára a világhírű zenész

Felkerült Ukrajna halállistájára a világhírű zenész

A zenész nemrég nyílt levelet írt Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, amiben arra szólította fel Oroszország …