2021. június 15., keddMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Margitszigetre költözik nyáron a magyar foci

Hirdetés

A Margitszigetre költözik nyáron a magyar foci

A meleg nyári esték már önmagukban is csodálatosak, hát még akkor, ha mesterségesen megtöltjük varázslattal. Ilyen lehet csillagot nézni a Normafán, csónakázni a Dunán, megnézni egy művészfilmet a Felliniben vagy eltipegni a Margitszigeti Szabadtérire színházazni egyet. Bár a meleg esték még váratnak magukra, a színház június 3-án kinyitja kapuit a Nemzeti Összetartozás Napja emlékesttel, ahol a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Magyar hősök, csaták és szerelmek című előadását láthatják a szabadtéri első fecskéi.

Az idei műsor változatosnak ígérkezik, a nemzeti Filharmonikus Zenekartól kezdve, Demjén koncerten át egészen a Puskás musicalig bezárólag képviseltetik magukat a különböző műfajok, így mindenki megtalálhatja a saját szájízének megfelelő esteket, mikor csinos kis burritoként takaróba csavarba helyet foglalhat a víztorony alatt. Sőt, még Eb-közvetítés is lesz, igaz, ebben az élményben csak azok részesülhetnek, akik a június 19-i Puskás előadásra váltanak jegyet; ők a magyarok és franciák csatáját a színház kivetítőjén keresztül izgulhatják végig.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2018. június 29-én

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2018. június 29-én

Hirdetés

Fotó: Mohai Balázs / MTI

A klasszikus zene szerelmesei számíthatnak az évfordulósok, Verdi és Mozart műveire, de operákat is hallgathatnak Carmen és Bánk Bán képviseletében. Akik a könnyedebb zenés műfajokra vadásznak, azoknak musical előadások is lesznek, a Puskás mellett labdába rúg még a Kabaré, aminek külön érdekessége, hogy az idén […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/06/03/margitszigeti-szabadteri-szinpad/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Calçot, avagy ilyen egy katalán tavaszi emlék

Calçot, avagy ilyen egy katalán tavaszi emlék

Ha nem nézel utána, nem bányászod ki az internetről, csak arra tévedsz, a Barcelonához közeli …