2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A mafla macsó és a szétplasztikázott nő kalandja – de minek…

Hirdetés

A mafla macsó és a szétplasztikázott nő kalandja – de minek…

Eltelt kis idő azóta, hogy kiváló kollégánk kritikát írt Az elveszett város című filmről. Most, nyári hűsölésnek szánt időben erőt vettem magamon, és megnéztem a filmet – és nyilván csakis annak köszönhetően, hogy magyarországi bemutatója óta eltelt néhány hónap, és a filmek is olyanok, mint a bor (a jó nemesebb lesz, a gyöngébb átbillen lőrébe), arra voltam kíváncsi, mit tud ez a 6,1-es IMDb-film.

Nos, ez a film rémisztően elfáradt, bár gyanítom, születésének pillanatában sem volt erős.

Hirdetés

Semmi, de semmi nem menti ezt a filmet. Legkevésbé a szereplők. A kék sarokban Sandra Bullock, a pirosban Daniel Radcliffe. A másik kettőben meg Channing Tatum és Brad Pitt. Ígéretes vígjáték, de csak a nevek alapján, ám legkevésbé röhögni lehet rajta – hacsak nem kínunkban.

Vígjátéknak gyönge, paródiának halovány

De akkor mi is ez?

Alighanem annak bizonyítéka, hogy ma már szinte mindent le akarnak, és le is dugnak a nézők torkán. Nesztek, itt van, nézzétek, áldozzatok Filmisten oltárán. Mert Filmisten értetek van, nektek akar jót. Filmisten szeret benneteket, és ti dollárcsörgésben, forintcsengésben róhatjátok le a kegyeletet. Mert megérdemlitek, hogy azt érezzék, megérdemlik az imádatot.

284

Fotó: port.hu

De ti, kedves nézők, csak azt érdemlitek meg, hogy megdicsérjenek benneteket, mert ezért még fizettek is.

Loretta Sage (Sandra Bullock) ponyvaregényíró. Korunk Romana-regényeit írja, és mi sem bizonyítja jobban, hogy kalandtörténetei a klisés szexuális töltésen túl nem sokat érnek, hogy rajongótábora jobban imádja a könyvek címlapmodelljét, Alant (Channing Tatum), mint Sage bármelyik történetét.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/08/02/film-az-elveszett-varos-sandra-bullock-brad-pitt-chaning-tatum-daniel-radcliffe/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Disney+ elhozta nekünk az év legaranyosabb sorozatát

A Disney+ elhozta nekünk az év legaranyosabb sorozatát

Jó hosszú ideig kellett rá várni, hogy a Marvel egyik legkedveltebb szuperhőse saját kalandot kapjon, …