2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A luxusfeleség is játszik a most érkező magyar sci-fi-filmben

Hirdetés

A luxusfeleség is játszik a most érkező magyar sci-fi-filmben

A magyar sci-fi ritka, mint a fehér holló, ahogy a magyar mozifilmekben fellelhető CGI és VFX is. Ennek oka nyilván a pénz, ugyanis a két említett technika nem túl olcsó, de legalább drága, ez pedig sokszor visszafogja a kreativitást, ami sokkal földhözragadtabb történeteket eredményez.

captures chrome-capture-2023-0-31 (2).png

Fotó: ROMIS TV / YouTube

Ezért is tűnik hatalmas vállalásnak Peter Noel új filmje, a 129, ami 2063 Budapestjén játszódik, robotokkal és minden futurisztikus földi és égi jóval megspékelve. 

Hirdetés

A film mozis premierje március 2-a, azaz egy hónap, és hatalmas vásznon nézhetjük a repkedő autókat, ám a trailer alatti kommenteket olvasgatva úgy tűnik, sokakat kis képernyőn sem győzött meg a látvány, ami enyhén fogalmazva sem egy jó előjel.

Többen kifogásolják a CGI minőségét, de olyan kommenteket is olvashatunk, amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy az előzetesben több hiba nem pénzközpontú. Például rögtön a videó elején egy repülő autó alatt egy BKV-busz gurul, ami már 2023-ban is idegennek hat, hát még negyven év múlva.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tj6zbGLh7II" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2023/01/31/129-peter-noel-csosz-boglarka-sci-fi-2060-film-jovo-budapest/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Halász Judith operaénekesnő

Meghalt Halász Judith operaénekesnő

Még múlt héten halt meg Halász Judith Bécsben élő magyar száramzású operaénekesnő, aki saját oldalán Judith Halászként …