2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A legnépszerűbb magyar és külföldi szerzők dedikálnak a tízéves Margó Fesztiválon

Hirdetés

A legnépszerűbb magyar és külföldi szerzők dedikálnak a tízéves Margó Fesztiválon

Október 14-17. között a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál részeként rendezik meg az idén tízéves Margó Irodalmi Fesztivált és Könyvvásárt.

A Várkert Bazárban mutatja be Nagyapám engem agyonlőtt volna című könyvét a német Jennifer Teege, aki nagyapja, a náci Amon Göth és családja történetét beszéli el. Az izlandi Jón Kalman Stefánsson Menny és Pokol-trilógiáját a Könyves Magazin az év könyvének választotta. A fesztiválra Ásta című regényével érkezik.

Az izlandi Sigríður Hagalín Björnsdóttir, A sziget című thrillere már megjelent magyarul, októberben új könyvével jön a Margóra. A fesztivál vendége lesz két Európai Unió Irodalmi díjas szerző, a francia Gaëlle Josse és a katalán Iréne Solà is.

A négynapos fesztiválon olyan kiváló magyar szerzőkkel találkozhat az olvasó közönség, mint Bartók Imre, Bodor Ádám, Csányi Vilmos, Danyi Zoltán, Háy János, Földényi F. László, Kalapos Éva Veronika, Karafiáth Orsolya, Kollár-Klemencz László, Markó Béla, Mezei Márk, Pataki Ági, Simon Márton, Szilasi László Tisza Kata és Tóth Krisztina, akik szintén bemutatják legújabb könyvüket.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/09/22/a-legnepszerubb-magyar-es-kulfoldi-szerzok-dedikalnak-a-tiz-eves-margo-fesztivalon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pilátus, a modern köntösbe bújtatott kortárs politikus

Pilátus, a modern köntösbe bújtatott kortárs politikus

A hatalom érdekes tulajdonsága, hogy megsokszorozza a közösség hatóképességét, ugyanakkor képes az embert olyan cselekedetek …