2020. október 30., péntekMa Alfonz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2020.10.30. Alfonz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A legjobb világzenei kiadók között a Fonó

A legjobb világzenei kiadók között a Fonó

A Fonó Budai Zeneház a második helyre került a legjobb világzenei kiadók között. A Womex, azaz a World Music Expo által közzétett listán a Fonó – amelyet korábban soha nem rangsoroltak ilyen magasra – egyedüliként szerepel a teljes kelet-közép-európai lemezpiacról.

Kapcsolódó

Magyar brand lett a 25 éves Fonó

Mi, magyarok egyre inkább díjazzuk, ha egy márka magyar – hangzik az indoklás.

A Fonó az előző években is szerepelt a Top Label listán, amely a havi toplistás szereplés figyelembevételével készül. Az összeállításnál a World Music Charts Europe (WMCE) és a Transglobal World Music Charts eredményeit veszik figyelembe – közölte a Fonó szerdán az MTI-vel.

Az eredmény több mint száz világzenei rádiós szakember véleményét tükrözi. Az a kiadó kerülhet a legjobbak közé, amelynek több lemezét ismerték el a toplistákon abban az évben.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/10/14/fono_zene_kiado_ranglista_womex_toplista/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Alapító tag viszi tovább a szombathelyi színházat Jordán Tamás után

Alapító tag viszi tovább a szombathelyi színházat Jordán Tamás után

Szabó Tibor színművész lesz február elsejétől a Weöres Sándor Színház igazgatója, akinek kinevezését csütörtökön egyhangúlag …