2021. április 10., szombatMa Zsolt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.10. Zsolt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A legendás nagy generációt láthatjuk szombat este a Pesti Színházban

Hirdetés

A legendás nagy generációt láthatjuk szombat este a Pesti Színházban

A ménes nem legelget a Teréz körúton – mondja Kern András Molnár Ferenc szavaival a Monokli című, a szerző karcolataiból, jeleneteiből és publicisztikáiból összeállított előadás urbánus alaphangját megadva. Azét az előadásét, mely annak idején, 2012-ben ősbemutató volt a Pesti Színházban, hiszen ilyen módon, ahogy a rendező-szerkesztő Fesztbaum Béla és a színház akkori dramaturgja, Deres Péter összeállította, 

egyetlen budapesti színház sem mutatta be korábban.

Hirdetés

Ez a színészgeneráció – Kern András, Lukács Sándor, Szegedi Erika, Halász Judit, Harkányi Endre, Venczel Vera és az azóta elhunyt Tahi-Tóth László és Rajhona Ádám – így együtt utoljára látható – ajánlja az általa rendezett produkciót Fesztbaum Béla, aki még azt is hozzáteszi, az előadást az is élvezni fogja, aki egy új Molnárt akar felfedezni, és az is, aki Molnár már ismert arcával találkozna.

– Molnárt nem egyszerű játszani, ebben az előadásban nagyon magas szinten, emberien mond el életről, emberi viselkedésről, hazugságról, őszinteségről, jóságról mindent – mondja a produkció 2012-es ajánlójában Venczel Vera.

– Az egész színdarabon végigvonul a hazugság és az igazság gondolata – erősíti meg Lukács Sándor is – minden jelenete megpendíti valahol ezt a problémát, ami, míg él ember a földön, aktuális lesz.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/03/a-legendas-nagy-generaciot-lathatjuk-ma-este-a-pesti-szinhazban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

50 éves korában meghalt a világhírű rapper, DMX

50 éves korában meghalt a világhírű rapper, DMX

A rappert a múlt héten szállították kórházba túladagolás miatt, egyes értesülések szerint szívrohama is volt. Az …