2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A járvány kegyes volt a szabadtéri színpadokhoz

Hirdetés

A járvány kegyes volt a szabadtéri színpadokhoz

Covid-járvány előtt, közben, után is folyamatos a szabadtéri színpadok szervezőinek élete, a vírus terjedése legfeljebb a színpadok nyitására és működésére lehet befolyással. Bán Teodóra táncművész, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ügyvezetője és művészeti vezetője azt mondja az Index arútluK kulturális podcastműsorában, hogy mindaz, amit a nézők ezen a nyáron a színpadon látnak, több év előkészítő munkájának eredménye. 

A járvány szerencsére a szabadtéri színpadokat nem tette tönkre, de jelentős feladatot rótt ránk. Az életünk részévé vált, és azt mutatja, jelentős feladataink vannak

– mondja Bán Teodóra, aki szerint sokat változott a kultúrabefogadás élménye. Az átoltottság nagy mértéke miatt sokan alig várták már, hogy színházi élményhez jussanak, és a nézők fokozatosan érkeztek, és megtöltötték a kulturális tereket. 

Bán Teodóra

Hirdetés

Bán Teodóra

Fotó: Gerencsér Tamás / Index

Bán Teodóra szerint a szabadtéri színpad egy hatalmas nagy, minőségi nyári színház, és nagyon komoly darabokat, előadásokat képes befogadni, ilyen például a Puskás, a musical, a Carmen, a Verdi varázslat, a Bánk Bán.

Van igény a komolyabb kultúrára

Kultrovat podcast
26. epizód

00:00:00 /
00:00:00

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/08/21/arutluk-podcast-ban-teodora-26.-adas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

YouTube-diszkó, 37. hét: A leggonoszabb ördög Isten Instáján

YouTube-diszkó, 37. hét: A leggonoszabb ördög Isten Instáján

Tkyd, az egyik rangidős hamar rendet tesz a fejekben, és szükség is van rá, mert …