2024. február 24., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.24. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Honeybeast és a Neoton Família közösen szántja fel a színpadot

Hirdetés

A Honeybeast és a Neoton Família közösen szántja fel a színpadot

Az első TE!Feszt fesztivált két évvel ezelőtt, a koronavírus-járvány után rendezték meg. „Abban az időszakban a nézők csak online nézhettek színházi előadásokat, a színészek pedig nem kaptak semmilyen visszajelzést, ezért nekik is nagy igényük volt arra, hogy találkozzanak a közönséggel, és ez a szabadban történjen. Ezért döntöttünk úgy, hogy az összes színházat meghívjuk” – mondta a kultúra.hu-nak Gálvölgyi Dorka, a fesztivál főszervezője, az Eötvös10 igazgatója.

PÉNTEK ESTE HONEYBEAST-KONCERT LESZ, SZOMBATON NEOTON, VASÁRNAP PEDIG A MIDLIFE CRISIS A BONBONNAL.

Hirdetés

Eddig Terézváros szívében, az Andrássy úton, a Kodály körönd közelében, idén viszont az atlétikai világbajnokság hétvégi maratonfutása miatt kivételesen a Podmaniczky utcában rendezik meg a Te!Feszt összművészeti fesztivált.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/08/25/te-feszt-2023-honeybeast-galvolgyi-dorka/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …